Voorwaarden Roest Leusden Padel
Algemene voorwaarden

๐ŸŽพ De directie van Roest Leusden Padel is bevoegd om spelers die zich niet aan de gedragsvoorwaarden houden de toegang te ontzeggen.

๐ŸŽพ De directie van Roest Leusden Padel is niet aansprakelijk voor letsel aan personen en bezittingen of diefstal.

Reserveringsregels

Je bent van harte welkom bij Roest Leusden Padel, onderstaande reserveringsvoorwaarden hebben betrekking op het resereveren van Padelbanen bij Roest Leusden Padel.

๐ŸŽพ Gebruikers van Baanreserveren.nl worden spelers genoemd.

๐ŸŽพ Inschrijving in het systeem houdt in dat de betreffende speler/deelnemer ermee akkoord gaat dat zijn/haar adres-, speel- dan wel gebruiksgegevens worden bewaard voor eventueel gebruik in de de bedrijfsvoering van Roest Leusden Padel. Roest Leusden Padel zal deze gegevens echter nooit op enigerlei wijze aan derden ter beschikking stellen. Feitelijk bewaarder van de gegevens is i-Reservations b.v. (Baanreserveren.nl), dat moet worden beschouwd als uitvoerder van Roest Leusden Padel , zoals bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

๐ŸŽพ Tijdens reservering wordt gekozen voor baan 1 of 2, de spelers moeten in actie komen op de baan die gereserveerd is.

๐ŸŽพ Om ingeschreven te worden, dient men een geldig e-mail adres te hebben. Dit e-mail adres wordt op het moment van inschrijven gecontroleerd op geldigheid.

๐ŸŽพ Een reservering kan alleen worden gemaakt door een ingeschreven speler.

๐ŸŽพ Een reserverende speler wordt geacht zijn medespeler op te geven. De speler kan daarbij gebruik maken van een lijst van alle andere ingeschreven spelers, een lijstje van de mensen met wie hij of zij recent speelde, of door te kiezen voor de optie ‘medespeler is geen lid’. Wanneer wordt gekozen voor de optie ‘medespeler is geen lid’ heeft deze geen mogelijkheid om de deur te openen.

๐ŸŽพ Spelers kunnen reserveren binnen een reserverings’horizon’ van 14 dagen.

๐ŸŽพ Blokreserveringen kunnen geplaatst worden voor een periode van 10 of 20 weken. Via de mail ontvangt de speler een reminder met de mogelijkheid tot verlengen. Deze mail wordt 21 dagen voor het einde van de blokreservering verzonden.

๐ŸŽพ Van elke reservering ontvangen spelers en medespelers per e-mail een bevestiging.

๐ŸŽพ Reserveringen kunnen alleen via het internet worden geannuleerd. Van een annulering ontvangt de speler per e-mail een bevestiging.

๐ŸŽพ Een reservering die binnen 30 minuten weer ongedaan wordt gemaakt, wordt beschouwd als een vergissing, hierbij worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

๐ŸŽพ Wordt een reservering langer dan 48 uur voor de aanvangstijd van de gereserveerde speeltijd geannuleerd dan worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. De reserveringskosten worden omgezet in een tegoed. Het tegoed kan bij een volgende boeking gebruikt worden. Tegoeden worden niet gerestitueerd.

๐ŸŽพ Wordt een reservering binnen 48 uur voor de aanvangstijd van de gereserveerde speeltijd geannuleerd dan worden annuleringskosten in rekening gebracht. De annuleringskosten zijn gelijk aan de losse baanhuur.

๐ŸŽพย Een blokreservering is bindend en kan niet worden geannuleerd.

Gedragsregels

Je bent van harte welkom bij Roest Leusden Padel als onze gedragsregels op jou van toepassing zijn.

๐ŸŽพ Gebruik onze faciliteiten zoals ze bedoeld zijn.ย 

๐ŸŽพ Respecteer elkaars privacy.

๐ŸŽพ Gedraag je sportief.ย 

๐ŸŽพ Ongewenste (seksuele) intimidatie en discriminatie zijn niet toegestaan.ย